Första fotbollsträningen

För ett par veckor sen kom det ett brev adresserat till Arvid med en inbjudan till att börja fotbollsträning. Arvid blev eld och lågor; självklart skulle han börja träna fotboll! Under veckan som gått har det införskaffats träningsskor och farfar kom igår förbi med en tidig födelsedagspresent innehållandes träningskläder. Idag kl 10.00 var det dags och Arvid intog sporthallen med storm. 
 
 
Efter 10-15 min gav han dock upp och kom gråtandes och satt sig hos oss på läktaren. Han ville inte vara med mer och tittade bara på de andra under resten av träningstimmen. Under kvällen har han förklarat att det berodde på att han blev trött och han ska (efter lite velande) göra ett nytt försök nästa söndag. Arvid får såklart välja helt själv om han vill fortsätta med fotbollsträningen eller inte, men personligen trivdes jag väldigt bra som fotbollsmamma och hoppas att det blir ett par gånger till iallafall!
 
1 Linnéa:

skriven

Det ser i alla fall väldigt bra ut på bilderna, han ser ju riktigt rutinerad ut! Sötnosen, hoppas han ger det en ny chans:)

2 Marina:

skriven

Jag ska minnas dina ord när du ska på match i spöregn om några år :) Han ser dock grym ut! Vänsterfotad, det är ju en styrka!

Kommentera här: