Äntligen snö!

Som ungarna ha längtat!! Barnen har sovit hos mormor och morfar i natt och efter att vi hämtat dem på förmiddagen var det ingen tvekan om att det var ute vi skulle vara! Snowracerna hämtas ner från vinden och så hade vi riktigt kul i snön ett par timmar, helt underbart!
 
 
Efter all frisk luft blev vi hungriga och vad passar bättre än en varm soppa en dag som denna!?! 
1 Anonym:

skriven

Hoppas för barnens skull att det kommer lite mera och att det får ligga kvar⛄❄

2 sara:

skriven

När personer bloggar om sina sk perfekta liv med fina bilder när alla i familjen myser hela tiden i sitt välstädade , tillrättalagda för bilder?, hem misstänker jag alltid att bakom denna fasad är det totalt kaos.

Vem har sådant behov av bekräftelse? Sluta lägga tillrätta, låt barnen stöka till, red ut eventuella problem och LEV PÅ RIKTIGT :)

Det är inte juste mot barnen att plutta ut dem i tid och otid på nätet, jag antar att de inte är tillfrågade och även om så vore är de för små att förstå vidden av att slängas ut för allmän beskådan och bilderna kan även hamna hos vem som helst. OTÄCKT och OANSVARIGT. Ta ansvar för dina barn.

3 Marina:

skriven

Du Sara, vem du nu är... Jag vet inte om du känner familjen du ytterar dig om, men det gör jag. Den här bloggen existerar som ett familjealbum, då släktingar finns på andra sidan Atlanten som vill veta hur familjen har det här hemma. Vi som känner medlemmarna i familjen vet också att det inte tilltättaläggs något, den här familjen ÄR fantastisk och har inget 'kaos att ta hand om''. Barnen exponeras inte negativt då bilderna inte är av känslig karaktär what so ever... Är det nån som skulle skydda sina barn så är det dessa föräldrar. Läs inte om du inte är intresserad, och om du ändå gör det; låt bli att kommentera.

4 Ann-Charlotte:

skriven

Sara! Som nära anhörig till familjen du kommenterat kan jag inte annat än att hålla med tidigare talare (Marina) Dessa föräldrar är faktiskt fantastiska med sina barn. Det kanske finns någon anledning till att du tror att det förekommer såna familjer...
vad vet jag? Läs inte om du stör dig!!!

5 Carin:

skriven

"Låt barnen stöka till"... Haha, Arvid och Astrid är ju experter på att stöka till.... ;)

6 Hanna:

skriven

Tack Mamma, Marina o Carin! :)

Kommentera här: