Liten blir stor...

Arvid blir mindre och mindre bebis för varje dag som går. Nu när han badade för en liten stund sen tog han plötsligt tag i kanten på baljan och reste sig upp. Helt oväntat! Tur man är snabb i reaktionerna eftersom balansen inte är den bästa... Haha! Det händer saker varje dag nu. Tror jag har sagt det förr, men nu ÄR det verkligen så... Dessutom är det inte bara en tand på väg upp, utan TVÅ. Tror han kommer bli kanonsöt med två små bissingar där nere :)

Fredagskväll i Bockara

Var hemma hos mor och far i Bockara igår kväll, mycket trevligt! Vi blev bjudna på mycket god grillad mat och Carin hade gjort en chokladkaka som avnjöts ihop med jordgubbar och vaniljglass, mmm... Mellan middag och efterrätt gick vi en hård match i krocket. Fick ett krocketspel av syrran i födelsedagspresent och tyckte detta var ett utmärkt tillfälle att inviga det.Jag vann!! Men det berodde väldigt mycket på att Rikard gick stenhårt in för att knocka ut de som låg i ledningen, nämligen team Pappa&Carin. Rikard lyckades och jag kunde gå om dem och ta hem segern! Rejält knottbiten blev jag på köpet...

Arvid hade kul han också. Han fick en present av morfar...Tack morfar! Arvid har grejat med telefonen en bra stund nu på morgonen så det verkar vara en lyckad present.
Arvid provade även vår gamla gunghäst som mormor plockat fram ur förrådet i källaren...
Klart och betalt!

I september sticker vi till Turkiet en vecka, ska bli såå härligt!Här ska vi bo, bada, dricka en och annan öl och bara ha det bra! All inclusive... Woho!