Träningsglädje

Äntligen har träningsglädjen hittat tillbaka och nu hoppas jag den håller i åtminstone till jul! Efter en svacka under sommaren är det igen riktigt roligt med träningen! Nu längtar jag till nästa pass och tycker det är en helt fantastisk känska att få röra på mig, precis som det ska vara. Jag har tappat en hel del formmässigt under sommaren och de senaste joggingturerna har varit jobbigare än de jag sprang förra sommaren, då jag var nybörjare. Men igår sprang jag intervaller på löpbandet och det känns som det börjar gå åt rätt håll igen med konditionen. Och tur är väl det, det är bara en dryg månad kvar till tjejmilen. Jag har att jobba på! En stor anledning till att träningsglädjen återfunnit sig är att det verkar vara många i min närhet som också är väldigt pepp på träning just nu, och såndant smittar ju värre än pesten själv. Kul är det iallafall! Idag har jag, Marina och Astrid haft en tjejdag i Kalmar och på vägen hem bestämdes det att det under kvällen var dags för en rejäl PW. 
 
Astrid provar en rosa klänning hon blev supernöjd med och genast köpte.
 
                              
Marina på väg uppför Högsbys brantaste...
 
Sagt och gjort! Vi gick med stavarna och så passade vi på att springa uppför en och annan backe vi stötte på under vägen. Det är kul att träna! Särskilt tillsammans!
 
 

Bra regndag!

För första gången den här semestern har det regnat en hel dag. Inte för att det har gjort så mycket (bortsett från att vi inte kunde måla på huset som tänkt), utan snarare har det varit rätt skönt. Vi har gjort sådant som är mysigt och roligt, men som man oftast väljer bort när solen skiner. Dagen har bestått av:
  • Frukost innan barnen vaknade
  • Besök på biblioteket där vi lånade en massa nya böcker som vi sedan har suttit i soffan och läst.
  • Hemmagjorda köttbullar till lunch.
  • Besök av Carin och Lovis och slöhäng i soffan.
  • Bullbak.
  • "Lotta på Bråkmakargatan" på film.
  • Nybakta bullar till mellanmål till barnen stora förtjusning.
  • Intervallpass och bålträning på gymmet för min del.
Lagom till kvällen sprack himlen upp och vi fick en fantastisk sommarkväll som vi utnyttjade genom att ta en promenad genom byn. Arvid körde sin racerhoj och äntligen tar han sig fram längre sträckor med cykeln utan att gnälla och tycka det är jobbigt. Snarare tycker han det är riktigt kul att cykla nu! Ett litet stopp hos Marina och Johan gjorde vi innan det bar hemåt för lite kvällsmat och nattning av barn. En av de bättre semesterdagarna kan jag tycka! En sån där bara-vara-hemma-och-ha-det-rikigt-bra-dag! Blogga har jag ju dessutom gjort, inte så tokigt med lite regn ibland...
 
 

Bilder från Cypern

Idag har vi vår första regniga dag på semestern och vad passar då bättre än att slänga in ett gäng bilder från ett soligt Protaras på Cypern. Först ut en bild på utsikten från hotellrummet och sen bilder på vad våra dagar bestod av; bad i pool och hav, miniklubbsaktiviteter, barndisco och så en massa ätande av mat och glass!