Cypernlek och längtan efter sol och bad

Det är ganska ofta det leks Cypern här hemma. Då åker de flygplan, bor på hotell, är på minidisco, solar och badar. Det brukar vara mattan i vardagsrummet eller soffan i biorummet som får agera pool. Tror minsann att det är så att de längtar efter sommar, sol och värme. Men med blommande vitsippor, ljusa morgonar, sandlådelek, nyinköpta kepsar och promenader med vårjackor på känns det faktiskt inte så himla långt borta. En av de bästa tiderna på året är helt klart nu!
 
 

Kalaslördag

För ett par veckor sen fyllde min brorsdotter Noelia fyra år och igår var vi bjudna på kalas. Det varinte vilket kalas som helst, utan unga fröken hade bestället ett hästkalas i ridhuset. Barnen fick välja häst, rida en lektion och sen blev det fika med kov och bullar. Det hela avslutades med lite lek och en skattjakt i sadelkammaren och Arivd och Astrid var galet nöjda när de åkte därifrån. Ett kul och annorlunda kalas som (dessvärre...) fick dem att inse hur roligt det kan vara med hästar. Allra bäst var det att trava enligt båda två, då gick det ju som fortast!
 
                            
                            
 
För min och Rikards del var inte det här det enda kalaset under lördagen. När vi kom hem från stallet lämnade vi nämligen barnen hos mormor och morfar för att sen svida om och dra iväg på 30-årsfest. Den här gången var det bäsat vännen, träningskompisen och svägerskan Marina som skulle firas och det gjordes med god mat och dryck, fina vänner och ett jävla gäng toaborstar!
 
                             
Av oss fick hon ett 1000-bitarspussel med väl valt fotografi...
 
Ni får ursäkta lite dåliga bilder, batteriet i kameran var tomt när vi kom till stallet och det fanns inte möjlighet att ladda det inför festen heller...