Mugcake

Har vid några olika tillfällen hört om mugcake och hur smidigt och gott det ska vara. Idag på lunchen satt jag och surfade runt på Instagram och hittade ett recept som lät mycket gott. Jag bestämde mig för att testa det efter kvällens träningspass (och då bestämdes det ju på samma gång att jag skulle träna ikväll, smart av mig va?!). Sagt och gjort; efter ett pass på gymmet tillsammans med Marina blev det alltså mugcake och det var lika gott som jag hoppats på!
 
 
½ mosad banan vispas med 1 ägg, 2 msk havregryn, och ½ tsk bakpulver. Häll detta i en smord mugg, släng i lite hallon och blåbär och in i micron 2½ min. Vänd upp den på ett fat och om du vill kan du hälla på lite yoghurt och några fler bär.
Hoppas det smakar!
 

Familjedag med Vo2max

Söndagseftermiddagen bestod idag av trevligt umgänge, grillning och femkamp tillsammans med Vo2max Högsby SK. Himla kul att även göra något annat än att träna tillsammans och dessutom kunde alla i familjen vara med denna gång. Jga röstar på att vi gör om detta om inte alltför länge, och då kanske i pulkabacken... Ger er ett gäng bilder och låter dem få tala för sig själva!
 
 
Om ni inte är medlemmar än så förstår ni ju nu att det är hög tid!
 

En dag i Vimmerby

Igår hade vi en sådan där helt perfekt dag på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby! Vi har inte varit där på hela sommaren så det var verkligen sista rycket nu och eftersom Rikard jobbat natt hela helgen och jag helst ser till att vara hemifrån då passade jag på igår. Att vädret var fint och att vi fick med oss mormor, morfar,moster och kusin också gjorde ju inte direkt saken sämre. Vi var där från öppning till stängning och det var fullt ös precis hela tiden så vi hann med en hel del... Åh, vad jag älskar detta ställe!
 
Astrid fick träffa sin stora idol Pippi, äntligen!!
 
Häftigt att få rida på Lilla Gubben!
 
Som sagt; full fart hela tiden!
 
Vi såg både Pippi- och Emil-teater och även en föreställning vid Mattisborgen, helt fantastiskt!