Kvällsmat

Spinningen kräver lite mer kvällsmat än vanliga kvällar och ikväll fick det bli keso blandat med kanel och äpple och till det två finn crisp med äggröra. Gott var det!
Det här skulle såklart kunna ätas till frukost och apropå frukost vill jag tipsa om det här sidan. Titta, njut och önska att det var dags för frukost NU!

Bullar

Idag var det som om sommaren tog sig en paus. Då passade jag och Arvid på att baka kanelbullar och blåbärsmuffins. Måste ju ha i frysen när sommaren bestämmer sig för att komma tillbaka och vi ska på picknick...
Det var ju inte helt fel med bulle (eller två) och ett glas kall mjölk till mellanmål i eftermiddags. Tuuuur att det är spinningdags nu!

Emma & Ola

Det var ett helt underbar bröllop vi blev bjudna på igår! Stort tack till Emma och Ola som bjöd på en fantastisk dag med bl.a. mycket god mat, trevligt sällskap, dans, käslofyllda tårar och många många skratt.


Det blev ett kärt återseende med gamla tjejgänget. Så länge sen vi sågs och ändå känns det som igår när vi väl träffas. Fina ni...

Fler bilder på brudparet går att hitta här.