Höstmorgnarna är räddade!Sen drygt en vecka är de äntligen tillbaka! Det känns verkligen inte som om jag kör 4,7 mil till jobbet varje morgon när jag har sällskap av Morgonpasset. De får mig att i min ensamhet skratta både högljutt och hjärtligt... :)

Måndagens mamma-Arvid-mys

Här gäller det att sysselsätta sig så vi inte saknar ihjäl oss efter pappa/älsklingen, så efter middagen ikväll slog vi på stort och bakade en sockerkaka tillsammans. Arvid tyckte (som de flesta andra) att det bästa med att baka var att slicka skålen...


Bröllop i Malmö

Vi har i helgen haft den stora äran att få närvara på My och Fridas bröllop. Det var fantastiskt att se dem, kärleken och lyckan fullkomligt glittrade om dem båda. Förutom en härlig bröllopsfest han vi med lite shopping, festival och indisk mat (man får ju passa på när man för en gång skull är utanför Högsbys 70-skyltar...). Arvid har medan vi varit borta haft det superbra hos mormor och morfar, men det var som vanligt underbart att träffa honom igen! :) Rikard har ikväll begett sig mot Nyköping där han ska gå nån slags utbildning under hela veckan. Detta betyder att jag får prova på livet som ensamstående. Förhoppningsvis går veckan hyfsat fort och Arvid och jag ska passa på att mysa lite extra. Ikväll har vi tex ätit kvällsmackor nerkrypna i soffan medan vi tittade på film (jodå, det blev Pippi den här gången också...).