Helgen har börjat

Idag tog Arvid ledigt från förskolan och istället åkte vi in till Oskarshamn för att leka i temalekparken, kolla lite på stan och käka lunch. Efter att barnen lekt massor, tittat på fåglar och vi strosat genom stadsparken in mot stan mötte vi upp Carin och Lovis. Rikard slutade tidigt på jobbet och sen åt vi alla lunch på stan. Kändes bra att komma utanför 70-skyltarna i Högsby och få se och göra nåt annat, händer ju inte alltför ofta... Under kvällen har vi haft fredagsmys med familjen Olsson/Persson, vilket kändes som det var ett bra tag sen nu. Den här fredagen åt vi lasange och tomat- och mozzarellasallad, himla gott var det!
Och på tjejerna var det som vanligt fullt ös tills de båda två drack sin välling och somande sött innan kl 19 nångång.

Turkiskt är gott!

Spinningen gick över all förväntan och när jag kom och skulle fylla på energin unnade jag mig ett riktigt lyx-kvällsmål; turkisk yoghurt med lite ringlad honung, hackade nötter och en kiwi. Riktigt smarrigt! Under tiden jag åt fastnade jag i ett tv-program på SVT, det handlade om barn födda 2010. I programmet var Lofsan och hennes familj med, lite kul att få se nån på TV som man innan bara följt på en blogg. Sen blir jag ju sugen på att föda barn när jag ser såna där program. Förlossningar och pyttesmå bebisar är ju jäkla häftiga! Undra när det suget ska försvinna?!

En fikastund

Eftersom vi ägnade eftermiddagen åt pyssel så var det mysigt att det blev en fika på förmiddagen.
Astrid gillar att leka med 1-årspresenten hon fick av Malte.
Om 10 minuter är det dags för mig att åka iväg till gymmet för att spinna. Det var tre veckor sen sist så vi får väl se hur det går. Att jag har världens träningsvärk i lår och rumpa efter ett styrkepass i söndags gör väl antagligen inte saken lättare. Men det bara att bita ihop, träningsvärk är ju bra värk! Men jag kan ju konstatera att utfall måste vara jäkligt effektivt...