Semestertripp till Göteborg

Min alltid lika impulsive far ringde i fredags och undrade om vi ville med till Göteborg över helgen. Klart vi ville! Så i lördags morgon gav vi oss av för en två dygn lång semestertripp till Göteborg tillsammans med mamma och pappa, Carin, Tobbe och Lovis. Lördageftermiddagen och kvällen spenderade vi på Liseberg, där vi roade oss bland alla karuseller. Jag hade kameran med, men det enda jag lyckades åtasdkomma i bildväg var tre bilder med mobilen; en när Astrid kör farfarsbil, en på kaninteatern och en väldigt suddig när Astrid fick en stor kaninkram. Astrid tyckte dock att detta var de stora höjdpunkterna så det passade ju bra att det var det som blev fångat på bild.
 
 
Under söndagen var vädret sådär så vi spenderade en hel del tid på Alfons Åberg kulturhus och så shoppades det en massa (gäller ju att passa på när man är i storstan...)!

Skön eftermiddag

Hela förmiddagen har det blåst en massa här, vi har gått runt hemma och gjort mest ingenting och huvudvärken kom smygande på mig. Då frågade syrran om vi ville hänga med till Oknö en sväng för lite minigolf, picknick och bad och det ville vi ju! Rikard höll på att snickra i utbygget så det passade mig och barnen perfekt med en liten utflykt. Vädret var dessutom betydligt skönare vid havet och huvudvärken försvann igen. Eventuellt kan det ju bero på kaffet jag hade med mig i termosen, haha! Jag har nämligen ett litet projekt under semestern; jag ska lära mig dricka kaffe. Kände mig galet vuxen idag när jag satt på en picknickfilt med min kaffekopp medan barnen plaskade i vattnet, precis som det ska vara på något sätt!
 
Arvid älskar verkligen att spela minigolf, det tjatas friskt om det varje gång vi är på stranden. Så killen var rejält nöjd idag när han fick gå en runda tillsammans med tre vuxna!

Cardiass 2.0

Ikväll har jag, Rikard och Marina kört ett träningspass kallar CardiAss 2.0. Och ja! Jag kommer antagligen ha skitont i rumpan imorgon...
 
Lite grodhopp!