Jullovsmyset fortsätter

Japp! Lata dagar med lek i snön, matlagning och umgänge är det gott om just nu, precis som det ska vara på jullovet! Igår var vi i Aboda Klint en sväng på förmiddagen, fick lunchgäster och bjöd på kycklinggratäng, hade spelkväll med mormor och morfar och så avslutade jag med att lägga pussel tillsammans med Marina till klockan blev långt efter midnatt. En perfekt dag helt enkelt! Och nu varken överdriver jag eller tillrättalägger för att det ska låta bra... ;)
 
Gott med varm choklad när det är -13 grader ute...
 
Idag har varit en lika perfekt dag... På förmiddagen var Astrid hos sin bästa "vuxenkompis" Marina där hon bakade, spelade spel och målade naglarna (denna dag har varit hårt efterlängtad och hon var i fullkomligt lyckorus när hon kom hem med lila och glittriga naglar och kunde bjuda på kakor hon bakat!), Arvid hade en kompis på besök och jag passade på att rensa lite i garderober. Efter lunch åkte vi till Drageryd. Vi tog med oss snowracerna och tog en promenad runt byn och efteråt blev vi bjudna på kaffe i ett av de mysigaste köken jag känner till. På vägen hem därifrån blev vi inbjudna på middag till kvällen, så nu behöver jag inte ens fixa med mat utan kan istället slänga mig på soffan en stund! Ni hör ju! Jullov ÄR fantastiskt!!
 
Men idag bjuder jag bara på utebilder, då det inte är riktigt städat här hemma... Haha! ;)
 
Hemma hos farfar och Annica.

Äntligen snö!

Som ungarna ha längtat!! Barnen har sovit hos mormor och morfar i natt och efter att vi hämtat dem på förmiddagen var det ingen tvekan om att det var ute vi skulle vara! Snowracerna hämtas ner från vinden och så hade vi riktigt kul i snön ett par timmar, helt underbart!
 
 
Efter all frisk luft blev vi hungriga och vad passar bättre än en varm soppa en dag som denna!?! 

Juldagen

Vaknade till ett underbart vinterväder på juldagen. Långpromenad, grillning med stora och små kompisar och en massa lek och prat förgyllde dagen. Och nu känns det verkligen som om jullovet startat på riktigt!