VAB med påskfix

VAB-dag idag och medan sjukligen ligger och sover på soffan har Astrid och jag passat på att städa, tvätta och varit ute och njutit av våren, solen och trädgården. Vi har också fixat lite inför påsk med både ris och fjärdrar. 
 
 

Det färdiga utbygget

Hallå där! Har ju inte visat några bilder från det färdiga utbygget. Här kommer ett gäng bilder som Rikard tog för några veckor sen. Vi känner oss väldigt nöjda med resultatet, och det här med att ha en stor hall är heelt fantastiskt! Det fattas fortfarande en hel del möbler, men tanken är att vi ska ta oss ut på diverse loppisrundor nu under våren och förhoppningsvis hitta grejer som vi gillar och som kommer passa perfekt i de nya rummen. Skohylla, hallspegel och byrå är några av sakerna på önskelistan.
 
Kontorsmöbeln som passar in så klockrent hittade vi på second hand här i Högsby i höstas. Den kostase 500 riksdaler och känns som ett riktigt fynd! Fåtöljerna är också ett loppis-fynd som vi gjorde för några år sedan. Gillar att blanda 50-talskänsla med lite nytt, personligt och mysigt!
 
 

Simskola och skogsutflykt

Den första mars och nu är det vår! I alla fall enligt almanackan. Ute har det inte varit något vidare vårväder idag så det har passat fint att vi har haft saker såsom födelsedagsfika för Marina och simskola inplanerade. Ungarna började på simskola för två veckor sen, och i dag var det alltså tredje gången. Eftersom ingen av dem gått i simskola innan så kunde de delta i samma grupp, vilket är mycket smidigt. Dels behöver vi inte åka två gånger och dels har de tryggheten av att ha varandra. Under dagens simskola passade jag på att simma för egen del. En motionsform som jag länge velat prova, men det har inte riktigt passat in i livet med resor till simhall o.s.v. Nu har jag däremot 45 minuter att slå av varje söndageftermiddag och vad passar bättre än att lägga dem på simning när jag ändå är i simhallen! 
 
Förra söndagen var det betydligt trevligare väder ute och vi var en sväng och lekte i skogen bakom huset. Snösmältning har gjort att det är väldigt mycket vatten i skogen och inget är väl så roligt att leka med som vatten. Hoppa över bäckar, kasta pinnar och stenar, köra med barkbåtar; ja, listan kan göras lång över roliga vattenlekar!
 
En som fick väldigt, väldigt, väldigt trötta ben efter en stund...