Dags att förbereda lite...

Att det ska vara så svårt att få sova om nätterna. Jag blir tokig! Iofs är det skönt att gå upp lite tidigare än de andra och ha en lugn stund för sig själv.

Nu har snart ytterligare en vecka gått. Vart tar de vägen?! Bara lite drygt tre veckor kvar till BF nu och det börjar kännas. Hade ordentliga förvärkar igår natt och fick lite panik, hade varken tid eller lust att dra till BB då... Dels håller förkylningen mig fortfarande i ett järngrepp och det är likadant med tilltänkta barnvakter, dels har jag inte förberett nånting med packning och sånt. Som tur var var värkarna övergående och nu är det som vanligt igen... Skickade dock upp Rikard på vinden igår för att ta ner bebiskläder, vagn, babyskydd och så vidare. Kan ju vara skönt att slippa gå upp där om det skulle dra igång!

Nu låter det som att mina grabbar börjar vakna till liv inne i sovrummet. Dags för lördagsfrukost med tillhörande hemkörda frallor. Senare idag blir det att hälsa på mamma som har permission från sjukhuset över helgen. Ha en fin dag och passa på att busa lite med varandra, det är kul (iallafall om ni frågar Arvid)!


Febern är tillbaka!

Puh! Förskylningarna vill verkligen inte ge med sig. Vi snorar, fräser, hostar och nyser så det står härliga till hela familjen. Atjooo! Skulle ta Arvid till förskolan idag på morgonen, men tyckte han kändes varm så jag tog febern, and it´s back! Känns som det aldrig kommer ta slut det här... Arvid som var så pigg igår!

Igår var vi ju i Kalmar en sväng (tågresan var en succé, Arvid blev dock något besviken när han inte fick fortsätta resan med den buss som stod på stationen i "Turkiet"...). Det blev inhandlat en del grejer till bebis, bl.a. ett par bodies och en bärsele. Fick ett presentkort på Babyproffsen av mamma och pappa i julklapp och valde att använda till just en bärsele. Vi hade ingen sån till Arvid, men tror att det kommer att användas flitigt den här gången (bara bebis har lust att sitta i den så...)

Inhandlade även lite vattenfärger till Arvid och det är (förutom film och vila) det enda vi orkat sysselsätta oss med idag...

Fötter

I somras när jag fyllde 30 år fick jag av goda vänner ett presentkort på behandling hos Ewa. I vanlig ordning har jag varit dålig på att komma iväg och utnyttja detta, men idag var det äntligen dags. Jag fick en härlig behandling av fötterna (fotbad, peeling, massage m.m.) och en ordentlig rengöring och massage av ansiktet. Jamen! vad detta var skönt! Helt fantastiskt att få sitta och ligga i nästan två timmar medan någon pysslar om en och nu är fötterna mjukare än någonsin! Och det uppskattas ännu mer nu när magen är så stor att jag själv knappt kan ta på strumporna... För att piffa till lite extra måla jag ikväll naglarna. Detta händer inte ofta, men jag har haft mina misstankar att när jag väl gjorde det så skulle Arvid nappa direkt på idén. Mycket riktigt! Jag hann inte mer än att måla halva första naglen innan det stod en liten pojk bredvid och skrek "måja Ajvis tå åså". Så nu har vi ljusrosaskimmrande tånaglar båda två...
Det blir ingen förskola imorgon heller. Arvid mår iofs bra nu, men vi tar en extra dag ledigt och tar tåget till Kalmar. Arvid säger att han ska åka tåg till Turkiet imorgon, men jag tror det får räcka med en Kalmar-resa... Apropå fötter och Kalmar så ligger stackars mamma på sjukhuset där med sin onda fot och ska opereras imorgon. Får nog bli ett besök där också när vi ändå är iväg...