Eftermiddagen

Det blev en båttur på Emån...
...följt av en fotbollsmatch på baksidan hos mormor och morfar.
Jag är så glad att Arvid och Astrid har sina mor- och farföräldrar så nära!!
När vi kom hem tog vi oss en kvällspromenad som slutade med ett dopp i poolen. Nu sover barnen och ännu en härlig semesterdag är till ända.

Vad vi gör idag...

Efter tre dagar på standen blev det en hemmadag idag. Tydligen var det lite tvätt som behövde tvättas, ett kök och ett badrum som behövde städas och en jäkla massa grejer som behövde röjas och plockas undan. Arvid var dessutom rätt sliten idag och sov ända till kl 10.00 (!). Fast det var nog inte så konstigt. Igår var vi först vid sjön hela dagen och sen åkte vi hem, klädde om och drog iväg till Oskarshamn där vi åt mat på Åströms uteservering, kollade på bilutställningen och tog en glass på glassbåten. En helt fantastisk sommarkväll, men jag förstår om Arvid kände sig trött.
Idag har vi alltså tagit det rätt lungt. Höjdpunkten hittills var när Astrid provade hoppgungan för första gången.Men vi funderar på att snart dra till farfar i Drageryd för en liten båttur alternativt gå ner till Carin för att ta ett dopp i poolen. Får se vad som händer under eftermiddagen. Arvid har sen han vaknade gått runt i fotbollskläder och tjatat om att få spela boll. Som tur är kommer morfar hem från jobbet idag så det är ju inte omöjligt att det blir en tur till Bockara också framåt kvällen.

Äntligen stranden

Idag har vi tillbringat hela dagen vid sjön. Härligt med lite sol och värme igen!

Kvällen har bjudit på grillning, läggning av övertrötta barn och en cykeltur. Imorgon packar vi kylbagen och tillbringar ytterligare en dag på stranden. Gäller ju att passa på nu när solen skiner OCH Rikard har semester... Nu blir det duschen och sen lyssna på podversionen av UnderbaraClaras sommarprat tills jag somnar.