Bästa kompisar

Tänk att redan vid 2,5 års ålder ha en bästa vän. En kompis som blir glad när man ses. En kompis som nästan alltid väntar på en när man kommer till förskolan. En kompis som alltid vill leka och som delar ens intressen som t.ex. bokläsning. En kompis som kan tänka sig att pussas lite ibland... Det är så härligt att se Arvid och Andrea tillsammans. De leker så fantastiskt bra ihop och jag är så glad att de har möjligheten att träffas ofta!Helgen

Hade tänkt ha en ordentlig bloggkväll ikväll eftersom Rikard jobbar. Men efter att barnen badat och somnat, leksaker har plockats, tvätt har vikts och diskmaskinen blivit tömd är jag rätt trött och tänker gå och lägga mig istället. Måste ändå säga att jag känner en viss tillfredställelse över att ungarna ligger i sina sängar rena, fina och mätta och huset dessutom ser helt ok ut (det är så skönt när alla kvällsrutiner blir gjorda som de brukar trots att man är själv). Så nu blir det bara en snabb redogörelse för helgen. I fredags hade min älskade mamma och pappa 30-årig bröllopsdag. Det firade vi med grillfest i Bockara. Grattis ännu en gång världens bästa föräldrar! I lördags var jag ensam med barnen och vi gjorde inte ett skit. När Rikard kom hem från jobbet hade jag fortfarande inte fått på mig nån BH och jag är osäker på om tänderna överhuvudtaget blev borstade den dagen. Men det är gutt med såna dagar också ibland... Igår hade vi en heldag på Astrid Lindgrens värld. Det var Arvid, Astrid, mamma, syrran och jag som tog bilen till Vimmerby för att hälsa på Pippi.

Hon tar till flaskan mer och mer...


Det är bara att inse att jag är ingen vidare mjölkko! Senaste veckan har vi övergått från att amma mest och ge ersättning som tillägg till att ge mest ersättning och mys-amma lite därimellan. Astrid har vid amningen senaste tiden bara blivit frustrerad och sur när det inte kommer så mycket som hon vill ha och det är det ju ingen som bli glad av. Att hon efter avslutad amning kan äta 100-120 ml ersättning är väl också ett tecken på att jag inte kan erbjuda så mycket längre. Säger bara vilken jäkla tur att det finns mjölkersättning och nappflaskor, det underlättar livet!