Febern är tillbaka!

Puh! Förskylningarna vill verkligen inte ge med sig. Vi snorar, fräser, hostar och nyser så det står härliga till hela familjen. Atjooo! Skulle ta Arvid till förskolan idag på morgonen, men tyckte han kändes varm så jag tog febern, and it´s back! Känns som det aldrig kommer ta slut det här... Arvid som var så pigg igår!

Igår var vi ju i Kalmar en sväng (tågresan var en succé, Arvid blev dock något besviken när han inte fick fortsätta resan med den buss som stod på stationen i "Turkiet"...). Det blev inhandlat en del grejer till bebis, bl.a. ett par bodies och en bärsele. Fick ett presentkort på Babyproffsen av mamma och pappa i julklapp och valde att använda till just en bärsele. Vi hade ingen sån till Arvid, men tror att det kommer att användas flitigt den här gången (bara bebis har lust att sitta i den så...)





Inhandlade även lite vattenfärger till Arvid och det är (förutom film och vila) det enda vi orkat sysselsätta oss med idag...

1 Marika:

skriven

Aha så det var förkylningar som satt sina klor i er! Jobbigt när det inte vill ge med sig!! Hoppas ni snabbt är på benen igen!! Massa kryiz-kramar!!

Härlig o mysigt att gå o köpa bebis-prylar!!

Må gott - kram från Marika

2 Sara:

skriven

Bärsele är en gåva till föräldrar!

Vi har och använder fortfarande vår flitigt!

Stackars er som är sjuka igen, vi skickar krya på er kramar från Hanåsa. Så hoppas jag att vi hinner ses på fika innan bebis kommer. Kram

3 Frida:

skriven

Hoppas ni kryar på er snart och får nya krafter.

Ja, nu är det snart dags. Spännande med en lillebror eller lillasyster.

På tal om det..Vi har också lite nyheter på G :)

Kram kram



Kommentera här: