Första luckan

Så var det äntligen dags för december månad och adventskalendern! Vi lämnade barnen på förskolan innan klockan sex idag så vi hann inte med någon kalender på morgonen, men däremot var det inte så svårt att få med sig dem hem i eftermiddags. Arvid har väntat och längtat efter sin legokalender och de blev även väldigt glada och överraskade över kalendern jag gjorde i ordning i går kväll när de somnat. I varje påse kommer det att finnas något som visar på vad vi ska göra, en lapp med ett uppdrag, en liten present eller liknande. I dagens påse låg det pepparkaksformar som såklart betydde att vi skulle baka pepparkakor!
 
En alldels perfekt aktivitet mellan hemkost och middag! Imorogn har jag kvällsmöte på jobbet så då passar det bra med en present...
 
Under kvällen som gått tog jag mig en lugn joggingtur och kom då på vad min egna kalender ska bli i år; jag ska varje dag fram till julafton unna mig något som gör att jag mår bra! En perfekt idé om jag får säga det själv! I dagens lucka blev det alltså en joggingtur och efter duschen rundade jag av kvällen med dricka en kopp te framför kaminen. Sånt jag mår bra av och som ger energi helt enkelt!
 
 

Kommentera här: